Retetele cu pudra proteica mi s-au parut intotdeauna un pic dificile. Sunt mai multi factori de avut in vedere, trebuie respectata intocmai cantitatea de proteine (ceea ce la mine e mai greu pentru ca-mi place sa improvizez π ), depinde foarte mult si de tipul de proteine folosit etc. Dar eu nu ma dau batuta usor, asa ca am gasit intr-un final combinatia perfecta pentru un chec super delicios. A fost atat de bun incat am mancat pana mi s-a facut rau π .
Black
– 2 linguri proteine cu aroma de ciocolata (am avut proteine de la MuscleTech)
– 5 linguri fulgi de cocos
– 2 linguri cacao
– 1 lingura unt de cocos
– 1 lingura miere
– 1 ou
– 1/2 pahar lapte de alune (aprox. 75ml)
– 1/2 plic praf de copt
– un praf de sare
Am pus toate ingredientele intr-un bol si am mixat unu-doua minute.
White
– 2 linguri proteine cu aroma de cafea (se poate folosi cu vanilie sau fara aroma)
– 5 linguri faina de migdale
– 1 lingura unt de arahide
– 1 lingura miere
– 1 ou
– 1/2 pahar lapte de alune (aprox. 75ml)
– 1/2 plic praf de copt
– un praf de sare
Am pus toate ingredientele intr-un bol si am mixat unu-doua minute.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, am adaugat compozitia neagra si apoi pe cea alba. Am dat tava la copt in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 25 minute (se face testul cu scobitoarea).
L-am servit cu iaurt si unt de arahide.
Enjoy!