Cand le husband a cerut a doua portie, mi-am zis mandra de mine ca “this is the best chicken casserole ever”. Si nu, nu a facut asta pentru ca-i era foame, cum ar zice unii carcotasi 😛 .
Asadar, pentru 4 portii:
– 6 cartofi de marime medie
– 500 gr piept de pui
– 3 linguri porumb
– cateva pastai verzi de fasole
– o ceapa rosie
– 20 gr unt
– aprox 100 ml suc de rosii
– condimente pentru pui
1. Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert.
2. Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei. Se adauga sare, piper, busuioc, cimbru si orice alt condiment preferati. Se tine pe foc pana cand carnea capata o culoare aramie.
3. Porumbul si pastaile se fierb, asta in cazul in care sunt din cele congelate. Daca sunt din conserva, se sare peste acest pas 🙂 .
4. Intr-o tava tapetata cu unt se toarna cartofii fierti si scursi de apa. Deasupra se adauga din loc in loc untul taiat cubulete. Apoi se adauga cartea de pui, ceapa taiata fasii, porumbul si pastaile, si la final sucul de rosii.
5. Se da tava la cuptor timp de 20-30 min.
Enjoy!