Back in business 😀 … don’t panic. Si nu oricum, ci cu o super-simpla-reteta de crema/paté de ciuperci ;). Asta asa, sa-mi iau revansa pentru absenta nemotivata :).
Asadar, aveti nevoie de:
– 500g ciuperci champignon proaspete
– o ceapa
– 50g unt
– 100g mascarpone
– 100g ricotta
– sare dupa gust
1. Intr-o tigaie se pune untul la topit, la foc mediu.
2. Se adauga ciupercile taiate felii si ceapa taiata marunt. Cand sunt gata, se iau de pe foc si se lasa cateva minute la racit.
3. Se pun intr-un robot si se mixeaza pana devin o pasta.
4. La final se adauga branza si se mai mixeaza cateva secunde pana se amesteca bine ingredientele. Se adauga sare dupa gust.
Enjoy!
Aproape la fiecare post de-al tau invat cate o leguma/un condiment/ceva de care n-au auzit niciodata :))
:)) tare asta! Asta e o strategie de a te tine interesat :))
Se pare ca merge 😀
Oare ar merge crema asta pe altceva in afara de paine? Sau asa goala cu ridichi :X
Cu mamaliga rece si o ceapa verde :))))
Accept oricand si orice atata timp cat include spartul unei cepe :)))