Toata ziua am visat la niste biscuiti ciocolatosi cu aroma de portocala, si ca ora de pedalat pe eliptica de dimineata sa nu fie in zadar, m-am gandit sa fac ceva care sa fie si cu ciocolata dar si cu mai putine calorii π .
– 2 oua
– o tableta ciocolata din cea mai amara π
– 50g unt
– 6 linguri de fulgi de ovaz
– 4 linguri de fulgi de migdale
– un varf de lingurita praf de copt
– coaja rasa de la o portocala
Se topeste ciocolata impreuna cu untul la temperatura foarte mica.
Fulgii de ovaz si cei de migdale se pun in robot si se maruntesc bine de tot.
Intr-un bol se pun toate ingredientele: ouale, faina de ovaz si migdale, praful de copt, coaja de portocala si ciocolata cu untul topite. Se mixeaza cateva secunde pana se omogenizeaza toata compozitia.
Se pun cu lingurita intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc aproximativ 8-10 minute la temperatura de 180Β°C.
Enjoy!