Cum clasicele retete cu ficatei de pui nu ma incantau, m-am gandit sa-mi fac propria mea versiune. Cu spanac, evident :D. Si nu ca ma laud, dar combinatia asta a mers de minune. Am adaugat-o deja pe lista preferatelor :).
Asadar, aveti nevoie de:
– 500g ficatei de pui
– o ceapa mare
– un ardei capia
– 300g baby spinach
– chivas
1. Ficateii se dau in fiert cateva minute, apoi se spala bine in apa rece.
2. Intr-o tigaie, se caleste ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei.
3. Se adauga ficateii si se lasa la foc mediu pana incep sa se rumeneasca. Se pune sare dupa gust.
4. Ardeiul capia se taie dupa preferinta si se adauga in tigaie.
5. Dupa 2-3 minute, cand ardeiul s-a inmuiat, se adauga spanacul si se mai lasa 1-2 minute pe foc.
6. Cand e gata, se adauga frunzele de chivas taiate dupa bunul plac.
Enjoy!