In ultima vreme am facut numai experimente culinare. Am mai dat si gres recunosc (poate ar trebui sa fac o rubrica speciala si cu esecuri, nu? 😛 ), dar de cele mai multe ori au iesit chestii faine.
Si va dati seama ca odata ce postez si reteta asta, inseamna ca a iesit delicioasa si o adaug pe lista preferatelor 😀 .
Gratarul de pui e simplu de facut, toata lumea stie si fiecare are metoda lui preferata de a-l prepara si condimentele favorite.
Cartofii dulci i-am taiat cuburi de marime potrivita si i-am pus intr-o tava. Am adaugat un cub de unt taiat bucatele mici si aruncat printre bucatile de cartofi. Deasupra am adaugat sare, piper si patrunjel uscat. Nu stiu exact cat au stat la cuptor, ca nu am cronometrat timpul, dar s-au facut mult mai repede decat ma asteptam. Erau foarte tari cand i-am taiat si ma gandeam ca dureaza o vesnicie pana se fac, dar cred ca mai mult de 20 de minute nu a durat tot procesul de coacere.
Pentru sosul de rosii cu fasole rosie am folosit o jumatate de ceapa rosie calita intr-o lingura de ulei, peste care am pus 200ml de suc de rosii si o conserva de 400g de boabe de fasole rosie. Am adaugat sare dupa gust si foarte putin ardei iute. Le-am lasat pe foc aproximativ 5 minute.
Enjoy!