Legume in tigaie

Busy woman, busy life…tot mai putin timp pentru gatit :D. Putin, dar nu deloc! Si cum mancarurile rapide sunt preferatele mele, asta e o optiune pentru o cina usoara sau garnitura la un gratar.

legume-in-tigaie

Pentru 2 portii e nevoie de:

– 400g ciuperci champignon crude
– o ceapa rosie
– un ardei capia
– 50g telemea
– 50g cascaval

1. Ciupercile se curata, se taie in doua si se pun in tigaie intr-o lingura de ulei incins. Se calesc 5 minute.

2. Ceapa se curata, se taie in patru si se desfac foile una cate una. Se arunca in tigaie peste ciuperci.

3. Ardeiul se spala bine, se curata si se taie in bucati mari. Se adauga in tigaie. Se lasa totul inca 5-10 minute la foc mare. Se pune sare dupa gust.

4. Legumele se pun in farfurie si se rade un rand de telemea si apoi un rand de cascaval deasupra.

Enjoy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.