Cand am crezut ca am epuizat retetele de pui cu legume in tigaie, tocmai ce am mai gasit una. “Aceeasi Marie cu alta palarie”, cum ar zice bunica mea π .
O sa aveti nevoie de:
– un piept de pui fara piele si fara os
– o ceapa mica
– 4-5 linguri suc de rosii
– 2 linguri ulei
– 2 felii de cascaval
– boia, sare, piper dupa gust
– 2 ardei grasi (eu am folosit 1 1/2)
Intr-o tigaie am pus la calit ceapa taiata marunt in cele doua linguri de ulei. Am taiat pieptul de pui in bucati mici si le-am pus in tigaie. Le-am lasat sa se rumeneasca bine pe toate partile. Am adaugat condimentele si sucul de rosii si am lasat tigaia pe foc pentru inca 5 minute, la foc mic. am dat deoparte.
Intre timp, am spalat ardeii, i-am taiat transversal pe jumatate si i-am asezat intr-o tava pentru cuptor. I-am umplut cu amestecul din tigaie, iar deasupra am pus cascavalul taiat. Am dat tava la cuptor pentru 15 minute.
Enjoy!