In ultima perioada am fost o lenesa si nu am petrecut prea mult timp in bucatarie. Am fost doar un pasager :). In seara asta simteam nevoia de o deconectare totala si m-am inchis in “biroul de creatie” aka bucatarie 😀 si a iesit asta:
Pentru 3 portii:
– 3 bucati de peste file (eu am avut pastrav)
– 500 grame ciuperci champignon proaspete
– un ardei capia
– spanac proaspat (aproximativ o jumatate de punga de baby spinach)
– frunze de chivas
– sare si piper dupa gust
1. Pestele se spala bine si se scurge bine de apa intr-un prosop de hartie. Se condimenteaza dupa gust si se prajeste in tigaie cu o lingura de ulei de masline (sau fara ulei).
2. Ciupercile se curata si se taie felii.
3. Ardeilul se spala, se curata si se taie felii.
4. Se pun ciupercile intr-o tigaie si se dau la foc mare pana se fac pe jumatate.
5. Se adauga ardeilul taiat si  se lasa 2-3 minute tot la foc mare.
6. La sfarsit se adauga spanacul si se mai lasa la foc mediu 2-3 minute, pana se inmoaie frunzele.
7. Se adauga sare si piper dupa gust.
8. Pentru un plus de aroma, inainte de a se servi, se adauga frunze de chivas.
Enjoy!
Abia astept sa incerc asta 😀
Si eu abia astept sa-mi spui cum a iesit 😀