Piept de pui cu urda de vaci si legume la cuptor

Piept de pui la cuptor cu legume

Imi plac foarte mult retetele de mancare ce se fac la cuptor. Se fac aproape singure, iar eu pot sa-mi concentrez energia spre altceva (de cele mai multe ori scriu reteta pe blog in timpul asta, ha! 😀 ).

De cele mai multe ori inspiratia pentru mancare vine din frigider. In functie de ce ingrediente gasesc, ma adaptez incat sa iasa o combinatie gustoasa. Si ca aproape de fiecare data (ca uneori mai dau si gres, recunosc 🙂 ) a iesit o mancare colorata, gustoasa si usoara.

– 4 felii de piept de pui
– 3-4 felii urda dulce de vaca (aproximativ 100g)
– 100g baby spanac
– 3 ciuperci champignon
– un ardei capia
– 4-5 rosii cherry
– 2 linguri ulei de masline
– sare si piper
– 50g cascaval

Piept de pui cu legume si urda la cuptor

Am taiat puiul felii subtiri si l-am prajit in tigaie in uleiul de masline. L-am lasat pana s-a rumenit usor.

Am adaugat ciupercile taiate bucati, rosiile taiate in 4, ardeiul felii subtiri si spanacul. Am condimentat cu sare si piper si am acoperit tigaia cu un capac. Le-am lasat pe toate sa se inabuseasca 2-3 minute.

Am turnat totul intr-o tava de 20cm X 20cm.

Deasupra am adaugat urda taiata cuburi si am ras cascavalul.

Am dat tava la cuptorul preincalzit si le-am lasat pana cand cascavalul s-a topit (aproximativ 10 minute).

Piept de pui cu legume la cuptor, cu urda si cascaval

Enjoy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.