Un fel de tocanita de pui, dar adaptata pentru mofturosi (a se citi le husband) :D.
– un piept de pui
– o ceapa mare
– un ardei capia
– 10 rosii cherry
– chivas (optional)
1. Pieptul de pui se spala, se scurge bine de apa si se taie in bucati mici. Se prajeste intr-o tigaie in 2 linguri de ulei pana se rumeneste putin.
2. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste pui. Se lasa 2-3 minute.
3. Rosiile se pun in robot/blender si se mixeaza pana devin un sos. Se adauga peste pui si se lasa pe foc inca 10 minute.
4. Se condimenteaza cu frunze de chivas, sare si piper, ardei iute dupa gust.
Enjoy!
Trebuie neaparat sa incerc si eu chivas asta, prea pui in orice :))
E ca ceapa verde, doar ca frunzele sunt mult mai subtiri. Dar are acelasi gust :). Data viitoare cand ne vedem, iti fac cadou o caserola de chivas :D.
Bineeee, vezi ca tin minte 😀