Ravioli cu ciuperci si sos de trei feluri de branza / Three-cheese Ravioli filled with Porcini Mushrooms

Cand vine vorba de paste, preferatele mele sunt quatro formaggi. Nu le-am gatit niciodata acasa, poate pentru ca am considerat ca e prea complicat cu atatea feluri de branza. Dar nu e deloc asa, e mai simplu decat ma asteptam.

Bineinteles ca nu am respectat vreo reteta si nici nu am avut 4 feluri de branza, ci doar 3 πŸ™‚ , dar au iesit cele mai bune paste cu branza pe care le-am mancat vreodata.

– un pachet de 250g de ravioli cu ciuperci
– 50g brie President
– 100g gorgonzola picanta
– 100g cascaval
– 20g unt sarat President
– 50ml lapte

Am folosit paste din astea:

Pastele le-am fiert in apa cu sare timp de 9 minute, cum scrie pe pachet.

Am pus untul la topit, apoi am adaugat branza brie taiata bucati mici, gorgonzola sfaramata si 50g cascaval ras si am amestecat pana s-au topit pe foc.

Am adaugat laptele si am luat sosul de pe foc.

Intr-un vas termorezistent (18cm x 18cm) am pus ravioli scursi bine de apa si am turnat sosul peste ei. Deasupra am ras 50g cascaval.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 minute, pana s-a facut o crusta aurie.

Enjoy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.