Cand vine vorba de paste, preferatele mele sunt quatro formaggi. Nu le-am gatit niciodata acasa, poate pentru ca am considerat ca e prea complicat cu atatea feluri de branza. Dar nu e deloc asa, e mai simplu decat ma asteptam.
Bineinteles ca nu am respectat vreo reteta si nici nu am avut 4 feluri de branza, ci doar 3 π , dar au iesit cele mai bune paste cu branza pe care le-am mancat vreodata.
– un pachet de 250g de ravioli cu ciuperci
– 50g brie President
– 100g gorgonzola picanta
– 100g cascaval
– 20g unt sarat President
– 50ml lapte
Am folosit paste din astea:
Pastele le-am fiert in apa cu sare timp de 9 minute, cum scrie pe pachet.
Am pus untul la topit, apoi am adaugat branza brie taiata bucati mici, gorgonzola sfaramata si 50g cascaval ras si am amestecat pana s-au topit pe foc.
Am adaugat laptele si am luat sosul de pe foc.
Intr-un vas termorezistent (18cm x 18cm) am pus ravioli scursi bine de apa si am turnat sosul peste ei. Deasupra am ras 50g cascaval.
Am dat tava la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 minute, pana s-a facut o crusta aurie.
Enjoy!