Iubitoare de spanac ce sunt, imi place sa-l gatesc in cat mai diverse forme :). Recunosc ca nu am incercat niciodata renumitul “spinach dip”, asa ca i-a venit randul acum. Cum retetele de “spinach dip” sunt din cele mai diverse, eu am facut urmatoarea combinatie:
Pentru 2 portii:
– 200 grame de spanac proaspat (eu aveam in frigider o punga de baby spinach)
– o conserva de 400 grame de fasole rosie kidney
– 2 linguri ulei de masline
– o ceapa
– frunze de chivas (nu-i musai :))
1. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.
2. Se adauga spanacul. Probabil nu va incapea tot in tigaie, dar don’t worry, puneti-l pe rand ca se inmoaie repede.
3. Dupa ce spanacul s-a inmuiat, se toarna in robot alaturi de fasole si se mixeaza cateva secunde pana rezulta o pasta.
4. Se toca marunt frunzele de chivas si se pun desupra.
5. Se serveste cu paine prajita.
Enjoy!
Mai degraba niste nachos in loc de painea prajita
Mai degraba niste andive pt tine :)))
Am tot cautat un contra-argument, dar se pare ca andiva are numai cuvinte de lauda :))